Ny uke, nye muligheter.

Publisert: 3. oktober 2010 i Meg

Jeg vet ikke helt hvor helgen har blitt av. Det gjelder forresten hele uka. Føler jeg bare suser avgårde. Lander innom jorda av og til.

I går var jeg på salg og kjøpte en genser og en skjorte. Etter at jeg har gått ned i vekt har jeg måtte kaste mange klær som var for store. Litt deilig å kunne kjøpe litt nytt og.

I morgen er det samarbeidsmøte. Noe som jeg eeelsker. Not! Liker det virkelig ikke! Hater når de snakker om maten…Er så lei. Nesten hele hverdagen går jo ut på mat jo. Usj. Vil ikke!

Resten av uka er travel. Skole fra 9 – 15 hver dag. Også er det jo koret. Men det er mest positivt. Noe jeg kan glede meg til! Og det er greit å ha noe å gjøre. Bare finne en balansegang. Ikke for mye og ikke for lite. Blir jo fort dårlig, og jeg er redd for å bli ordentlig dårlig. Vil jo ikke inn på sykehus igjen. Liker meg ikke sååå godt der for å si det sånn. Men hjelp får man jo.

Jeg fant nettopp et brev som en venninne ga til meg på 18årsdagen. Også et fint dikt. Var så godt å lese. At jeg faktisk betyr noe for noen.

Når vi var i Hasle kirke forrige helg, når Erik skulle bli pressentert, la jeg merke til at noen av de eldre sa, god søndag til hverandre. Jeg hadde ikke hørt noen si det før jeg. Men det kan jo hende det er noe som har gått meg hus forbi.
Uansett! God søndag!

kommentarer
  1. Erik sier:

    Vi får si «God Søndag!» till alle vi treffer i Sinsen på søndag.

  2. Erik sier:

    Kult design foresten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s