Destinasjon Molde

Publisert: 12. august 2011 i Alt og Ingenting

Nå er det igjen, en god evighet siden jeg sist la ut noe her. Tiden har på en eller annen måte flydd av gårde. Og plutselig satt jeg i en ny leilighet uten internett. Joy.

Jeg trives godt i leiligheten min nå. Og alle som jobber der er helt fantastiske. De andre ungdommene også! Jeg er så heldig som er omringet av så mange utrolig flotte mennesker. J

Jeg merker det at motivasjonen for en ny planlagt innleggelse minker kraftig. Den var bedre for en uke siden. Nå vil jeg virkelig ikke. Jeg vil være i leiligheten min, og få oppfølging der. Jeg vil følge opp ettervernet fra Magnusgate, og jeg vil ha besøk av kontakt T ! Som jeg savner veldig! Jeg vil så gjerne kjenne litt mer på livet. Og ikke bare eksistere på en avdeling med lukkede dører og vinduer.

Vel, nå er jeg iallefall på et sted med frisk luft. Destinasjonen er Molde ute på landet. I dag har jeg vært så mye i sola og ved sjøen, at jeg er stuptrøtt. Det er deilig her. Fredelig. Høre små bølger som skulper, og se på Nisene som hopper i sjøen.

I morgen reiser jeg hjem igjen. Til Oslo. Gleder meg til å se min kjære igjen. Og jeg gleder meg til normal hverdag. Koret begynner. Skolen begynner. Folk kommer hjem fra ferie. Men også venner som reiser ut av landet. Det er litt trist på en måte. Kommer til å savne alle.

Her er noen stemningsbilder fra en kveld ved båtplassen vår:

Sol i vann

Vannslipte steiner

Nydelige farger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s