Vanskelig vår

Publisert: 25. mars 2012 i Alt og Ingenting

Sola er her på en langvarig visitt. Iallefall tilsynelatende. Selv har jeg vårproblemer. Da snakker jeg ikke bare om pollenallergi. Men jeg liker ikke vår. Og jeg liker ikke at det snart er påske og ferie. Helst kunne jeg tenke meg og spole over hele greia. Men da tror jeg det er en del som blir litt skuffa. Folk må jo få ferie. Kanskje jeg synes det hadde vært greit med ferie jeg og. Om jeg ellers var travelt opptatt med skole, eller at jeg hadde det bra og kunne reist litt. Men akuratt nå må jeg si at ferie = stress. Ikke avslapping, sånn som det burde være.

Jeg venter meg en tøff uke på mange måter. Travelt og tøft. Har iallefall ikke tid til å grave meg ned, men det er jo i grunn positivt. Det går forsåvidt greit på P77. Treffer på mange hyggelige folk, og det er lett å trives i grunn. Men jeg sliter med at hodet ikke henger helt med. Akuratt som jeg svever på utsiden av meg selv. Ganske ubehagelig og skremmende.

Det er siste uka til lege K også. Hjelp det blir rart, og ganske tungt. Kommer til å bli et stort savn. Men livet går jo sin gang for det. Og jeg er heldig som har hatt to behandlere, sånn at jeg slipper å bli kjent med et fjes til. Og psykologen er veldig flink, så det tror jeg går fint.

Har hatt noen gode samtaler med noen av kor-vennene mine i helga. Og til og med fått en melding fra dirigent L. Det hjelper å høre noen ord av og til. Spesielt fra de gode kantene, sånn som folka i koret. Det gjorde iallefall gårsdagens kveld en del lysere. Nå skulle jeg egentlig ønske jeg kunne sove, slik at denne dagen ble over. Men det er nok desverre ikke så lett. Jeg må gjennom noen timer til. Sliten.

Det var på en måte en liten oppdatering. Kanskje ikke like informativt som vanlig. Eller de viseste ordene. Men noen ganger får bare ord være ord. Det er godt å få skrevet dem ned. Delt dem med deg som leser. Jeg tror noen er litt skeptiske til at en psykisk syk person skriver blogg. Men jeg tror jeg klarer å sette de grensene jeg trenger.

Ha en fin uke, med masse sol og sånn! Også får de nyte våren de som kan og klarer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s